26. november 2009

umazana resnica življenja v ruševinah

Ob depresivnem vremenu, kot se te dni potika po naših koncih, rabi vsak človek mal razvedrila. No jst sm ga poiskal v filmu. Prejšnji vikend na Liffu v Ljubljani, kjer vrtijo filme z vsebino. Sedaj pa doma na računalniku. "My life in ruins" in "The ugly truth" oba holivudska, oba iz žanra romantične komedije. Se pravi brez kakšne poglobljene vsebine za razvedritev.

In kot je značilno za holivudske romantične komedije je zgodba znana vnaprej in konec znan na začetku. Moški in ženska se tekom filma noro zaljubita in živita srečno do konca svojih dni. Ponavadi se moški ali ženska vmes ogreje za drugega, a to pripomore le k dodatnim 30 min filma.

O filmih sploh ne bom govoril. Le to povem da se splača pogledat oba, nista ravno waw, ampak dokaj prisrčna. My life in ruins oglašujejo kot nekakšno nadaljevanje Moje obilne grške poroke, samo razen glavne igralce in to da igra Grkinjo ne vidim nič skupnega. The ugly truth oa je zanimivo, da ženska vzame moškega da ji svetuje pri osvojitvi drugega moškega.

Ni komentarjev:

Objavite komentar