13. april 2011

1 down, 2 to go

Ta vikend smo pod streho spravili enega velikih dogodkov to leto. In sicer Plezalni vikend pod Turo. Počasi ratuje ta vikend preveč obsežen. Letos smo uvedli novo stvar, ki nam je popestrila nedeljsko dopoldne in del popoldneva, reče se ji Adventure race - Tura.

Sam niti nisem bil dosti prisoten pri ostalih stvareh, sem pa pomagal pri izvedbi Adventure race. Organizirat kaj takega je bilo za nas prvič. Za papirje smo skori izgubili živce. Saj nam je zavod za varstvo narave dal dovoljenje za prireditev. Ampak so v svojem dovoljenju pripisali svoje mnenje, da bi vse skupaj končali malce prej (Lovska koča). in posledično nam je zato upravna enota izdala dovoljenje samo do lovske koče.
Največja fora je v tem, da je naša trasa potekala po asfaltni cesti Podnanos - Nanos, po kateri se za vikend pelje ogromno avtomobilov, ki zgleda da nič ne motijo narave. Na srečo smo z malce prigovarjanja le dobili dovoljenje do konca.

Ok. Da se vrnemo nazaj. Zadnji mesec imam v glavi tri velike stvari v glavi: Plezalni vikend, Poroka in Slovensko orientacijsko tekmovanje.
In poskušam reševati in delati za vse stvari, a mi ne ratuje ravno dobro. Največ časa mi je do sedaj pobrala poroka. Druga stvar je SPOT, plezalni vikend je bil ta zadnji na vrsti.

Sedaj se bo treba malce več posvetiti SPOT-u in ga počasi pripravit. več v prihodnjih dneh.

Ni komentarjev:

Objavite komentar